lauantai 8. kesäkuuta 2013

Projekti: Leikkimökki

Saimme sattumalta tuollaisen leikkimökin, tai sanottaisiinko aihion sellaiseen. Olikin aika kyhätä siitä sitten projekti itselle ja pistää mökki uuteen kuosiin ja tehdä paremmin meidän talon tyyliin käypäiseksi.

Mökki saapui lavalla:


Kestopuiset liian ohkaiset kuistintolpat ja vuorilaudoitukset saivat luvan lähteä ensimmäisenä.


Lattia oli raakalautaa, jonka hioin tasaisemmaksi nauhahiomakoneella. Ämpärillinen lähti hiomapölyä. Vetäisin pintaan harmaat Betoluxit:Mökki maalattiin keltaiseksi, tuomaan hieman väriä harmaan talon pihapiiriin:Kuistintolpat paksusin 140mm paksuiksi:Keltaiseen käy hyvin punainen, joten ovi sai punaisen värin:Ikkunoihin oli saatava ruudut, tein ne itse puusta ja ne maalattiin punaiseksi:Sisään laitoin vanhoista paneelinjämistä koostetun vuorauksen, kattoon valkolakattua ja seinään sitten puuvalmista paneelia joka maalattiin puusepänvalkoiseksi. Sisällä Ikean kalusteet:Smyygit tein vanerista ikkunaan:Välillä käynti kangaskaupassa:


Verhot paikoilleen:Ikkunanpuitteet tein samanlaiseksi kuin talossamme on, "salmiakkia" jouduin hieman pienentämään:Ja lopulta valmis mökki ulkoa, sokkeli pitäisi vielä tehdä parista kestopuulaudasta:


Olihan tuossakin hommaa yllättävän paljon, kuitenkin kun kyseessä oli "valmis" mökki minkä saimme. Tosin tuostahan saan vain syyttää itseäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti