torstai 13. kesäkuuta 2013

Asfalttia ja vuorilautoja

Tänään tuli sitten vihdoin se 18kk odoteltu asfaltti. Täällä "landella" kun ei nuo asfalttimiehet kovin usein käy niin joskus menee jopa odotteluksi. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Yksinään noita ukkoja ei tosiaan kannata tilata, paitsi jos on "kukkaro kunnossa". Siksi aikataulujen sovittaminenkin toisiinsa on välillä työlästä. Viime syksynä aikaiset lumet hieman yllättivät ja jäimme ilman mustaa nurmikkoa.

Ison tuntuinen kone tähän 160m2 pläntille:Kohta tontti kuhisi ukkoja kuin muurahaisia:Kaadoinkin kylmän Weissbierin lasiin ja aloin katselemaan kun toiset rehkii:Alussa meni lapiohommiksi:Aikamoiset vekottimet on nämä:Kuuman tuntuista ainesta, olikohan n. 150 asteista:Crocsillakin kävin tallustamassa tuossa niin se otti ja suli, tai ainakin liimautui tehokkaasti kiinni:Ei pojilla pitkään tuosas mene, homma etenee huimaa vauhtia:Lopun lähestyessä vähän vettä päälle:Katsellaan toimiiko tuo jiiri jota pitkin sen veden pitäisi poistua:Pientä fixailua vielä ja homma hoidettu:


Sitten jatkoinkin vuorilautojen laittamista:


Räystäänaluset vielä paikoilleen niin sehän on siinä!


Seuraavaksi pitäisi alkaa rakentamaan toista puuvarastoa, 20 mottia halkoja tuossa ensimmäisessä ja 5 mottia jäi vielä ulos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti