sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Takkahuonetta, etuterassi, säilytystilaa ja linnunpesäkeinu

Tänään väkerrettiin taas tuota takkahuonetta. Kuten jo mainittua, siitä on tehty Hard Rock Cafe -henkinen oleskelutila. Kuvia on pistetty kehyksiin jo iso läjä. Hyllyn päältä puuttuu vielä "kaljaboordi":

Marilynin kuva pääsi A4-kokoisena aitiopaikalle:

Baarikaappi tuossa alla:

Ulos teimme etukuistille terassilaudoitukset. Tuohan oli alunperin tarkoitus laatoittaa, siksi teimme kuistin betonista. No puu tuntui nyt kuitenkin paremmalta vaihtoehdolta sekä jalan alla että kukkarossa:

Kaiteet vielä tuohon terassiin:

Tekniseen tilaan laitoin hyllyt sähkötyökaluja, ruuveja jne. varten:

Viikonlopun aikaansaannos oli myös pihakeinu. Tolpat ovat 3 metrisiä liimapuutolppia kestopuusta ja orsi on 2kpl 2x6" mitallistettua kestopuuta, mitaltaan 4,2 metriä. Linnunpesäkeinun kävin Rautiasta, maksoi 65 euroa:

Vinotuennat pitää tehdä vielä paremmiksi, sekä upottaa jalkoja hieman maahan + valaa ne betoniin niin kestää hyvin paikoillaan. Pari pienempää keinuahan tuohon mahtuu viereen, ajattelin aivan tavallista keinulautaa sekä ns. "apinakeinua", meidän apinoille.

2 kommenttia:

  1. Moi! Miten sait laitettua noi vinon sisäkaton listoitukset olkkarissa? Miten sait ne nätisti jiiriin, onko antaa hyviä vinkkejä? Meillä ois tuo kamaluus odottamassa ja valmiiksi jo hirvittää...

    VastaaPoista
  2. Ostat kunnon jiirisirkkelin! Et edes ala yrittämään millään halppisvehkeellä niin se kyllä onnistuu :) Tietenki tarkkana saa olla... Ja suurkiitos ja onnittelut blogin väsääjälle! Ei ollu pitkäveteistä luettavaa, todella mielenkiintoinen blogi! Omakoti-taloista googlen kautta löysin tänne ja jäin koukkuun :)

    VastaaPoista