perjantai 21. lokakuuta 2011

Saunaosastoa

Saunaan sain tänään panelit paikoilleen, no yhtä pientä seinää lukuunottamatta kun ei tohtinut enää 24:00 jälkeen pahemmin sirkkelöidä jottei naapurit hermostu. Värit hieman vääristyvät valokuvassa mutta kyllä tuosta jotain tolkkua saa:

Lauteita hahmoteltu maalarinteipillä:

Kylppärissä on Exxact-sarjan katkaisijat IP44 suojattuna. Muualla talossa on Artic-sarjaa mutta sitä ei saanut kylpyhuoneeseen soveltuvana. Finndomon sähkösuunnitelmassa katkaisijat oli piirretty kylppärin puolelle niin kirvesmiehet muurasivat ne sille puolelle sen enempää miettimättä. No onneksi ratkaisu löytyi ja oikeanlaiset katkaisijat + himmennin saatiin tuonnekin:

Exxact -sarja on erittäin positiivinen yllätys. Katkaisijat tuntuvat laadukkuudeltaan aivan eri planeetalta verrattuna halpis-Articiin tai Jussi -sarjaan. Parasta noissa on ehkä kuitenkin väri, mikä on vitivalkoinen kun Jussi/Artic on sellaista kusenkeltaista "puusepänvalkoista".

Ammetta mallasimme paikoilleen:

Ammeen viemäröinti:

Saunaosaston paskio, jonka olemassaolo jakaa mielipiteitä. Lapsiperheessä kuitenkin ehdoton:

1 kommentti:

  1. Tsemppiä loppurutistukseen väsymyksen keskellä. Väsymyksen kohtalotoverit täällä hei. Meidän neitonen sai ensimmäiset 3(!) hammasta, kun 3 kuukautta tuli mittariin ja lisää on tulossa. Ei siis liiemmälti nukuta meilläkään.

    VastaaPoista