keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sekalaista hommaa

Ilmat alkavat viilentyä ja johtuen tiukoista energiamääräyksistä, ikkunoiden valmistajakin, Finndomo Windows varoitteli että ikkunat tulevat huurtumaan tietyissä tilanteissa. 4-kerroslasit ovatkin joka aamu huurussa niin ettei niistä näy läpi. Samaa ongelmaa on tiettävästi myös muilla ikkunatehtailla. Skaalalla on joku uusi erikoislasi joka täyttää määräykset mutta sille saa huurtumattomuustakuun.

Meillä mennään kuitenkin näillä "vanhoilla" laseilla:

Kylppärissä (saunaosaston) onkin jo muutama laattakin paikoillaan:
Omat haasteensa tuohon laatoitusurakkaan tuovat kylpyhuoneen monet monet kulmat, sen monimuotoisuus sekä erilaiset seinäupotukset mm. shampooputeleita varten. Eiköhän tuo vastanne taas 3-4 normaalia kylpyhuonetta, sekä aikansa että kustannuksiensa puolesta. No saadaanpahan toivon mukaan mieleisemme :)

Takaterassi on rimoitettu:

Tuli aika jämerää tekoa tuosta rakenteesta, mutta kun tuo piti paksuntaa samaan tasoon talon muiden seinien kanssa niin näillä mennään:

1 kommentti:

  1. Juuri tuon takia meille tuli vain kolmikerroslasit. Ei tarvitse tehdä tiivisteeseen rakoja, että ulkopinta pysyy riittävän lämpimänä. Ei kai mikään säädös ainakaan vielä pakota nelikerroslaseihin?

    VastaaPoista