sunnuntai 7. elokuuta 2011

Värisuunnittelua

Nyt kun takkahuoneen katto on valmis, voi paremmin alkaa suunnittelemaan huoneen muita värityksiä. Jälleen avuksi otetaan Tikkurilan erinomaiset Kaunis Koti värilastut. Meillä on ne kaikki ja poimimme niistä ensin kaikki mahdolliset joista sitten rankkasimme pois kaikki huonot vaihtoehdot ja lopulta jäljelle jäi yksi lastu, mikä onkin erinomainen tuohon tilaan.

Kuvassa tuo värimaailma kokonaisuudessaan. Tehosteena tulee olemaan varmaan myös hieman mustaa:
Tyyliä/teemaa tuohon huoneeseen on haettu ja haetaan Hard Rock Cafe -ravintoloista, onhan tuo takkahuone kuitenkin saunan yhteydessä monesti eräänlainen pubikin jossa tulee varmasti saunaolutta maisteltua aina silloin tällöin. Tilasta tulee myös täysiverinen kotiteatteri jossa 52" televisio sekä 6.1 äänentoistojärjestelmä. Tila on tarkoitus tehdä myös skaalautuvaksi stereomusiikinkuunteluun, akustointi jollain tasolla huomioiden. Tämä vaan edellyttää jonkin siirrettävän kalusteen, esim. nojatuolin sijoittamista tilaan jotenkin. Tämä on vielä pohdinnassa.

Jotenkinhan tuo sopii myös muuhun talon tyyliin, vaikka edustaakin valmiina täysin erilaista tyylisuuntausta muun talon kanssa. Jotain yhteisiä elementtejä tuossa on kuitenkin havaittavissa vaikkapa viereisen olohuoneen näkymän kanssa, samoin kun nyt itse huomattuani että myös tämän blogin hiljattain vaihtunut värimaailma noudattaa samaa teemaa:
Kuva otettiin eilen illalla. Kuvan tunnelmassa on tiivistettynä hyvin se minkä vuoksi koko tämä rakennusprojekti on kannattanut. Hyvä lasi viiniä tai viskinapsu sekä takkatuli. Televisioantennia meillä ei vieläkään ole ja antennikaapelit lojuvat teknisen tilan lattialla tyhjillään. Saa nähdä milloin tuolle televisiolle, tai lähinnä televisiolähetyksille ilmenee tarvetta.

Viskinapsu takan äärellä toki hyvän ruoan päätteeksi, kuvassa vähähiilihydraattinen "pasta" kesäkurpitsasuikaleista:

Innoitus pastan korvaamiseen kesäkurpitsalla löytyy Siskot Kokkaa -blogista:


2 kommenttia:

  1. Itsekin jatkuvan rempan keskeltö; Vlmis jälki palkitsee. Ja kiva, että pappardelleistä oli iloa :)

    VastaaPoista