tiistai 2. elokuuta 2011

Takkahuoneen kattoa ja kittausta

Kittailin jälleen kerran Gyproceja, pieni ala onneksi vain tuohon takkahuoneen tv-seinälle:
Vaimo tosiaan saumasi nuo koristetiilet tuossa pari iltaa sitten. Gyprocia pistin tuota harmaata kun sitä sattui olemaan pinon päällimmäisenä n. 20kpl enkä jaksanut kaivaa alta EK-versiota. Eikös tuo välttäne tuossa tiiliseinässä. Tuo seinärasia on varaus sähkökiukaan ohjauspaneelia varten. Meille ei sähkökiuasta tule mutta jos sellainen joskus hankitaan niin ohjauspaneeli tulee tuohon. Nyt siihen tulee vain saunan elektroninen lämpömittari.
 
Voisi sanoa että paneloitiin tuota takkahuoneen kattoa mutta kun ei se varsinaisesti ole panelointia. Piti keksiä tuonne jotain erikoisempaa ja tulikin mieleen josko tekisi tuonne "lomalaudoituksen" 70-luvun tyyliin.
Eihän se auttanut kun käydä hommiin:

Välillä piti hieman tehdä sähkövetojakin ja miettiä valaistusta:

Tuo etenikin yllättävän hitaasti, tosin iso osa ajasta meni tänään sähköhommiin sekä rakennustelineiden rakentamiseen. Huomenissa tuon ensimmäisen kerroksen saa varmasti valmiiksi + maalattua:

Sitten pitääkin sävyttää pintalaudoitus ja naulailla se tuohon päälle vielä. Alapuolinen kerros maalataan mustaksi ja pintalaudoitus sävytetään kuultavalla puunsuojalla ruskeaksi. Saa nähdä mimmoinen tulee, kun tuosta on vain visio omassa päässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti