keskiviikko 10. elokuuta 2011

Primerointi saunaosastolle + jääkaappi

Tänään tasoittelin hiomakivellä nuo saunan ja kylppärin nurkat, imuroin hyvin ja vedin 1:3 primeroinnin tuonne lattiaan. Käytin Cascon tuotteita, kuten muuallakin talossa:
Kuten huomata saattaa, reunat ja nurkat joutui oikaisemaan Thermoplanilla.

Saunaan myös:
Saunassa olikin hieman enemmän oikaistavaa kun kaadot oli tehty lattiamiesten toimesta kohti seiniä. No helpostihan nuo oikaisi.

Jossain kehoitettiin pistämään eristeiden erätunnus talteen, tässäpä sekin:

Huomenna tulee vesieristäjä käymään, katsotaan miten homma lähtee etenemään.

Lisäksi saimme vihdoin vappuna särkyneen AEG jääkaapin tilalle uuden pelin. Piti odotella vaivaiset reilut kolme kuukautta tuotakin.

AEG:n tuotteitahan ei korjata lainkaan, koska se ei ole kannattavaa. Jääkaapin svh. oli 1800 euroa ja se on korjauskelvoton jos esim. vesiautomaatti on rikkoutunut. Saimme siis uuden jääkaapin ja entinen menee varmaan romuttamolle / SER-koriin. Mahtaa olla kivat katteet maahantuojalla noissa vehkeissään kun edes 1800 euron koneita ei kannata enää korjata. Onneksi ei tarvitse maksaa itse ja pitää toivoa että tämä uusi kappale kestää kauemmin kuin 3 päivää, kuten edellinen kesti.

AEG:tä en voi suositella kenellekään. Mainittakoon että jääkaappi sekä pakastin ovat AEG:n parhaat ja kalleimmat mallit, jotka on Made In Sweden. Myyjää pitää kiitellä hyvästä ja kärsivällisestä palvelusta, mutta sekä koneet että maahantuoja ovat hieman kyseenalaisia, tällä kokemuksella. Mehän olisimme saaneet perua kaupat, mutta emme sitä tahtoneet, koska vastaavanlaisia tuotteita ei muilla ole. Side-By-Side mallia olisi saanut muiltakin valmistajilta, mutta se olisi taas vaatinut sekä seinän siirron että keittiöremontin, eikä tuo tunnu järkevältä 2011 rakennettuun taloon.

3 kommenttia:

  1. Ikävää, että teillä on AEG:stä huonoja kokemuksia :( Meille on myös tulossa kodinkoneet Electrolux AEG:ltä ja ihan sen vuoksi, kun olemme olleet niihin niin tyytyväiset edellisessä kodissamme. Ei moitteen sanaa voi sanoa ja kauppiaskin on ollut erinomainen. Toivotaan, että kone oli vain maanantaikappale eikä kaikissa samoissa malleissa ole vaikka jotain tyyppivikaa!

    VastaaPoista
  2. Samaa hieman "ihmettelin" jo eilen blogianne lukiessani. No hyvä jos jotkut ovat tyytyväisiä, voisi olla mahdollista etä omatkin koneet toimivat paremmin. Nyt on särkynyt vasta 2 AEG:ta parin kuukauden aikana.

    VastaaPoista
  3. AEG ja Electrolux molemmat on alinta sontaa mitä kodinkonemarkkinoilla nykyään tehdään. Silloin kun AEG oli vielä saksalainen merkki eikä Electroluxin omistama se oli vielä laadukaskin.

    VastaaPoista