tiistai 9. elokuuta 2011

Lattian tasoitusta

Tasoittelin vielä kertaalleen noita kylppärin ja saunan lattioita, toki ne piti ensin käydä läpi rahinalla, eli hiomakivellä ja imuroida + primeroida. Nyt kun ne vielä kertaalleen hiotaan ja primeroidaan niin uskoisin että ne olisivat vihdoin vesieristyskunnossa. Sitten pääseekin laatoittamaan saunaa jonka jälkeen alkaa panelointihommat.

Takkahuoneeseen testailin erilaisia kuvioita sekoittamalla 2dl maalia ja 1dl antiikkilaastia. Kuvioita testailin gyprocin palasille sekä laudan palasille. Mainittakoon että tuo maali+antiikkilaasti ei ole kovin hyvä yhdistelmä kestävyydeltään, murenee nimittäin aika helposti. Tikkurilan Tunto on huomattavasti kestävämpi pinta, eli sillä mennään! Tilasinkin sitä ja sitä pitäisi saada tällä viikolla. Täällä landella kun minkään tuotteen saaminen varastosta ei ole itsestäänselvyys, ja tyhmäähän se olisikin pitää tuotteita vanhentumassa varastoissa kun ei kysyntää ole.

Kuvia ei tällä kertaa olekaan, kun ei ollut mitään kuvattavaa. Seuraavat etapit työmaalla onkin siis takkahuoneen hirsipanelointi tv-seinälle, seinien kuviomaalaus, laatoitus ja listoitus. Sen jälkeen käydään saunan kimppuun taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti