perjantai 8. heinäkuuta 2011

Pihatöitä, TM-rakennusmaailma ja Machuolto Oy

Apple on edelleen rikki, joten kuvia ei tule, mutta olemme urakoineet pihatöitä kaivurin kanssa muutaman illan nyt. Piha alkaa vihdoin saada muotonsa ja etupihan kallistukset, liittymä sekä oja on valmiina. Takapihalla on vielä puurtamista paljon. Ensi viikolla jatkuu ja laitamme pengerrykseen kalkkikiveä, sitä kun saa halvalla. Aika valkoistahan se on mutta hieman se parissa vuodessa tummuu.

Uudessa TM-rakennusmaailmassa on muuten tämäkin blogi mainittu, käsittääkseni Harrin, Koti Lahelaan, toimesta. Lehti on erinomainen ja olenkin sen kestotilaaja. Itse en ole blogiani tosiaan siellä mainostanut mutta kiva kuulla ettei kaikki tiedonjyväset joita olen tänne laittanut, ole menneet aivan hukkaan. Toivon että blogistani on apua rakentamiseen ryhtyvälle, varsinkin talopaketteja ja ehhh.... suurelementtejä ja "suurelementtejä" vertaileville ;-)

Iso saldo kuvia tulossa jos/kun tuon koneen nyt saa huollosta. Toivottavasti Machuolto Oy saa koneen korjattua mahdollisimman pian.

EDIT: Itse tahdon nostaa esille Rakennusmaailman juttuun liittyen, jossa haukuttiin keskustelupalstoja, erään erinomaisen keskustelupalstan ja siellä sitten pienimuotoisemman talonrakentamiseen pyhitetyn keskustelusäikeen, eli threadin:
http://www.pakkotoisto.com/kotitalous/40739-talon-rakentaminen-rakennuttaminen/

Tuolla foorumilla moderointi on tiukkaa mutta kuitenkin asiallista ja keskusteluntaso säilyy erittäin asiallisena. Toisin kuin vaikkapa Suomi24.fi palstalla. Muutama muukin rakennusaiheinen thread tuolta löytyy kyllä, kannattaa tutkia!

Kuitenkin, kuten Rakennusmaailman jutussakin sanotaan, kaikki ei ole totta mitä netissä kerrotaan. Kannattaakin suhtautua kaikkeen netistä löytämäänsä varauksella, aina on joku sanomassa että "vituiks meni, väärin teit", tosin sehän pätee ihan tosielämäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti