sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kuvakatsaus

Sain vihdoin tämän MacBookPron huollosta. Itse jouduin korjauksen maksamaan, vaikka toista vikaa korjatessa huollossa tämä särkyi. Reilu peli. Työstä ei kuitenkaan tarvinnut maksaa, mikä on sinänsä ihan kiva, että maksan vain osat mitä rikotaan, mutta itse rikkomista ei tarvitse maksaa.

Ei jaksa ressata, muutama satanen sinne tänne on tässä konkurssissa aika pieni hinta. Itselleni on pääasia että sai koneen takaisin kuukauden käyttökatkon jälkeen ja pääsee esim. tekemään budjettilaskelmat kuukauden jäljessä.
Tällainen kuva löytyi ensimmäisenä, näitä piirustusjälkiä on kiva saada seiniin ja oviin, varsinkin kun perse ruvella ensin rakentaa yötä myöten viimeisillä rahoillaan taloa:

No, isänähän voi vaan todeta että sitä saa mitä tilaa :)

Keittiön valaistusta on näköjään tullut myös rakenneltua viimeisimpien päivitysten jälkeen. Pistin tuonne tuollaisia kohdevaloja Ikealta (huomaa myös listat), valaisimet olivat n. 20e/kpl:

Valolistat, päätylevyt jne pistettiin myös paikoilleen:

Vielä lähikuva spotista:

Takkahuone on aika murheellisen näköinen, tosin siivottu aika paljon tuon jälkeen:

Kylppärin katto on eristetty/levytetty:

Ja koitettu tiivistää parhaan mukaan:

Kaiuttimille pieni kotelo ammeen päälle:

Sitten vähän kuvia vielä keittiöstä. Ikean höyryuuni on nimensä veroinen, uunia kun käyttää, höyryllä tai ilman, kello ainakin höyryttyy. Pitänee mainita myös että itse höyrytoiminto ei tässä toimi ja huoltomies sen kävikin jo kertaalleen korjaamassa, onneksi on 5v takuu. Sen verran pitää sanoa että Electroluxin tuotteita ei meidän kotiin tule enää koskaan. Jääkaappikin on edelleen rikki, vaikka olemme jo vapusta saakka odotelleet korjausta/uutta kaappia. Kukaan ei tee asialle mitään.
Kuva vielä höyryuunista:

Ikean maustetelineet ovat kyllä näppärät tuolla laatikon pohjalla:

Kodinhoitohuoneeseen ja kattopalkkeihin laittelin tuollaisia "Piccolo" -nimisiä valaisimia Innojokilta:

Kattopalkit antavat nyt erittäin miellyttävän valon:

Melkein kuin olisi päivä keskellä yötä kun nuo laittaa pimeällä päälle:

Kodinhoitohuoneeseen pistin samat valaisimet:

Testivaloa:

Seuraavaksi jotain oikeampaakin päivitystä blogiin.

2 kommenttia:

  1. Mikä jääkaapissa on vikana? Oletko ollut tyytyväinen vesiautomaattiin?

    VastaaPoista
  2. Jääkaapin saimme vappua edeltävänä torstaina, kun perjantaina sitten muutimme taloon. Hiilihappovesiautomaatti hajosi sunnuntaina ja muutama päivä myöhemmin hajosi koko vesiautomaatti. Korjaaja on yrittänyt korjata sitä, mutta purkukuvia eikä varaosia ole maahantuojalla joten sitä ei ole voitu korjata. Maahantuojan varastoissa on noita jääkaappeja, mutta emme saa uutta, vaan uusi tilattiin huollon kautta Ruotsista ja olemme odotelleet sitä vapusta saakka. Arvio uudelle koneelle on siirtynyt ja siirtynyt, se on tällä kertaa Elokuun loppu.

    Eli tyytyväisyys vesiautomaattiin ei ole kovinkaan suuri. Itse automaattia tuli käytettyä muuttoviikonloppuna erittäin paljon ja olin enemmän kuin tyytyväinen siihen.

    VastaaPoista