tiistai 19. heinäkuuta 2011

Koristetiiliä takkahuoneeseen + viherrystä

Eilen muurattiin/laatoitettiin noita ylijääneitä koristetiiliä tuonne takkahuoneen nurkkaan:

Tuohon on tarkoitus pistää joku vanha senkki tai muu viskikaapiksi, siinä on myös takkahuoneen jääkaapin vaihtoehtoinen paikka. Pitää vielä miettiä hieman järjestystä. Takkaa meille ei aivan heti tule, vaikka takkahuoneesta onkin kyse. Se on kuitenkin 3000 euron investointi ja tässä on paljon muuta ostettavaa ennen tuota, pitäisikö sanoa, ylellisyyttä.
Nurmikkoa kastelimme eilen iltasella ja huomasimme että sehän vihertää aika paljonkin. Osa siemenistä on itänyt jo useamman sentin mittaiseksi ruohonkorreksi. Varmaankin apilaa tai raiheinää tuossa siemenseoksessa hieman mukana kun nyt jo vihreänä.

2 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida noita aiempia "Apple on parhautta" sanomisiasi:
  Ostin tyttärelle hänen pyynnöstä MBP vuonna 2008. Vuoden päästä hajosi kitkajarru saranasta ja vietiin takuuhuoltoon. Siellä todettiin tuon varsinaisen vian ohella alumiinikuorissa painumia. Johtopäätös oliettä kone on siis pudotettu (ei oltu, jälkiä ei itse ollut edes havainnut, ei siis mene takuuseen, ehkä emolevykin on rikki, voisi tulla halvemmaksi ostaa uusi kone... Korjattiin kuitenkin, ei takuuseen vaan asiakkaan kotivakuuutuksesta. Vakuutusfirmaankin soitettaessa vain kommentoivat: "ahaa, taas näitä..." Sarana ja alumiinikuoret toiminnan kannalta merkityksettömien jälkien takia vaihtoon, ei sentään emolevyä.
  Otettiin varoiksi Apple Care ja nyt kun se oli umpeutumassa näytön kehys irtosi alareunasta niin ettei kansi mene kunnolla kiinni kun panttaa. Ei kun takuuhuoltoon, josta taas vastaus: ei takuukorjaus, väännetty yli tms. mutta voisi mennä kotivakuutuksesta. Ei kyllä ole väännetty joten ehdottavat siis vakuutuspetoksen tekemistä!
  Siis tämä paska firma joka tekee Apinoille tarkoitettuja koneita selvästikin hoitaa takuukorjaukset vakuutusfirmojen (ja asiakkaalle vak. omavastuun) kustannuksella. Apple on siis sieltä mihin aurinko ei paista, m.o.t.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, allekirjoitan tuon. Lue uusimmat kirjoitukset aiheesta ;)

  Maksumiehekshän sitä joutui jälleen.

  VastaaPoista