lauantai 7. toukokuuta 2011

Tietoliikennehommia ja sisustussuunnittelua

Piti saada telkkarille joku taso jotta muksut voivat katsella pleikkarilla piirrettyjä, tehtiinkin laudasta pikaisesti pieni taso. 52" telkkari näytti edellisessä asunnossa vielä aika suurelta, mutta tässä uudessa hieman yli 25m2 olohuoneessa se on aika sopivan kokoinen, mittasuhteiltaan. Kuvahan tuossa on auttamattomasti liian pieni. Se siirtyykin takkahuoneeseen sitten joskus ja tilalle tulee jotain 100" kuvaa sitten.
Telkkari meillä ei näy, koska antennijärjestelmää ei ole, tai no kaapelit on mutta ne lojuvat teknisen tilan lattialla. Laittelinkin tekniseen tilaan tietoliikennejakamon seinään:
Pitäisi alkaa kytkemään noita CAT6-kaapeleita tuohon seuraavaksi.

Sain lainaksi myös tällaisen tapettikirjan:

Jossa onkin aika hienoja tapetteja ja boordeja esim. leffa-aiheisina:

Eri väreissä löytyy:

Sekä myös peliaiheita:

Itse tykästyin englantilaiseen pubiteemaan, tuota voisi soveltaa jotenkin takkahuoneessa, boordin ajattelin reunustaa tuollaisella/jollakin kehyksellä vielä, lainasin noita kehyksien pätkiä paikallisesta kehystämöstä:

Emme oikein tiedä tahdommeko takkahuoneesta pubihenkisen "sikarihuoneen" vai leffahenkisen tv:n katseluhuoneen. Toki tv-katseluhuone/pukuhuone/takkahuone siitä tulee joka tapauksessa, sekä myös vierashuone, kun siellä neliöitä piisaa.

2 kommenttia:

  1. Hei! Mistä hankitte räkkirungon tekniseen tilaan?

    VastaaPoista
  2. Paikallisesta sähkötarvikeliikkeestä. 30e taisi maksaa seinäteline, 20e hylly ja 20e kytkentäpaneeli.

    Tossa joku esimerkki:
    http://www.accsystems.fi/Verkostotuotteet

    VastaaPoista