tiistai 10. toukokuuta 2011

Saumausta auringonnousuun

Eilen ei nukuttanut niin vielä hieman ennen puolta yötä sekoittelin saumalaastin ja tuuppasin saumat kodinhoitohuoneen välitilan mosaiikkeihin:
 
Eräänä aamuna heräsin aikaisin, noin kello 05:47 ja katselin makuuhuoneen vaatehuoneen ikkunasta ulos. Aurinko nousi sieltä:
Takan puutelineeseen pistin halkoja koristeeksi lähinnä, poltettavat halot ovat toisessa paikassa. Tosin kyllähän tuostakin useamman pesällisen polttaa jos ei jaksa kuistilta käydä puita:

Seuraavaksi olisi tarkoitus tilata vihdoin noihin kattopalkkeihin verhoilutarpeet, vahata/petsata tms. ne ja laittaa paikoilleen. Sitten onkin aika pistää pari viimeistä listaa kiinni ja siirtyä kylpy"osaston" puolelle hommiin aina kun ulkona ei kelit riitä ulkohommiin.

5 kommenttia:

 1. Komeaa mosaiikkia! Mistä löysit ja mihin hintaan? Itellä on haussa sininen mosaiikki, enkä ole vielä löytänyt sellaista, joka ihan oikeasti miellyttäisi silmää. Jos kävisin valmistajan/ myyjän nettisivuilla vakoilemassa...

  VastaaPoista
 2. Rautiasta jotain Cellon mosaiikkia n. 45e/m2

  VastaaPoista
 3. Vastasin tähän jo kertaalleen mutta bloggerissa oli jotain ongelmia. Eli Rautiasta tuo on, Cellon mosaiikkia 45e/m2. Tuota olisi vielä 0,99m2 jäljellä (1m2/paketti) jos täällä päin on käyntiä.

  VastaaPoista
 4. Mosaiikiksi aikas halpaa, mitä tässä nyt on ehtinyt kaupoissa silmäillä. Valitettavasti väri on väärä ja matkaa vähän liikaa, muuten voisinkin ottaa jämät vastaan. Löysin netistä tuon sinisenä, ei yhtään pöllömmän näköistä. Toivottavasti se näyttää yhtä hyvältä kolmen palan levyisenä raitana :D

  VastaaPoista