lauantai 23. huhtikuuta 2011

Tilastoja ja tuntemuksia

Huomasin että olen ottanut 1118 kuvaa, joista varmasti yli 1000 kuvaa on täällä blogissa.
Kävijöitä blogissani on yli tuhat kävijää päivässä, parhaimpina päivinä ja tarkoin valituilla otsikoilla (provosoiva kenties?) onkin lukukertoja jopa 2000kpl päivän aikana.
Blogia on katsottu 181.000 kertaa.
Viime kuussa kävijöitä oli 35605 kävijää.
Liikenteenlähteenä ylivoimainen ykkönen on Koti Lahelaan:
http://kotilahelaan.blogspot.com/

Seuraavana ja hyvänä kakkosena tuleekin Google ja hakusanalla "landetalo", jota onkin käytetty 5413 kertaa, en tiedä missä ajassa.

Itse bloggaan lähinnä vain omaksi ilokseni ja nimenomaan dokumentoidakseni kaiken. Toivon myös että lukijoille on jotain hyötyä, lähinnä tekemistäni virheistä ja vinkeistä esim. ostopaikkojen ja sisustus- sekä rakennusideoiden suhteen. Monet ovatkin ihmetelleet miten tätä jaksaa, herätys 06:30, työt alkavat 07:00, 16:00 haen lapset hoidosta, 18:00 menen raksalle ja olen siellä niin pitkään kuin jaksan, jonka jälkeen vielä päivitän tämän blogin. Itse koen blogin kirjoittamisen rentouttavana päivänkirjanomaisena tapana käydä läpi päivän tapahtumat ja onhan tuossa tullut naukattua joku viski tai olut-tuopponenkin aina kirjoittamisen lomassa, tänään lonkero tuossa vieressä :)

Yllättävän moni on tunnistanut tai maininnut blogista ja olemmekin hieman miettineet, kehtaako esim. sisustuksellisia yksityiskohtia pistää tänne kaiken kansan nähtäville. Yksi seuraamistamme blogeista tekikin ratkaisunsa, heille "koti on pyhä paikka" ja pistivät blogin yksityiseksi salasanalla suojatuksi sivustoksi kun sisustushommat alkoivat. Toisaalta en tahtoisi tehdä noinkaan, koska varmasti kaikki lukijat tahtovat seurata rakentamisen loppuun saakka ja itsekin kun lähinnä (toistaiseksi ainakin) harrastusmielessä tuota sisustuspuolta tulee tehtyä ja mietittyä aika tavalla, niin kokisin että se voisi toimia myös eräänlaisena portfoliona aikaansaannoksistani. Toki vaimo on ollut paljon mukana myös, hänen valintojaan, yhteisellä hyväksynnällä, ovat esim. seinien värit.

Katsotaan, sanoi lääkäri, aivan heti tämän kirjottamista ei olla kyllä lopettamassa, on tuolla sen verran hommaa vielä jäljellä ja seuraavaksihan sitten onkin se rankin urakka, eli pihatyöt!

Nyt katsomaan James Bondia Subilta. Hyvää yötä!

7 kommenttia:

 1. Ei saa laittaa blogia yksityiseksi! Haluaa nähdä kaiken! (c=

  TaBe

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän kyllä jos et kaikkea halua näyttää, mutta toi loppu tulos kiinnostaa ainakin minua. Ilman sen näkemistä tuntuu vähän samalta kuin olisi lukenut 500 sivua kirjaa ja joku on repinyt ne 5 viimeistä pois....

  VastaaPoista
 3. Mikko, juuri tuo tuli itsellenikin mieleen. Eiköhän tänne kuvia tule :)

  VastaaPoista
 4. Ota yhteyttä jos tarvit ILMAISTA apua!!! Tämä on ollut niin pitkä tarina luettavaksi, että jeesiä löytyy!!!

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä Mikon kanssa, sinulla on niin hienoja ideoita ja suunnitelmia joista olet puhunut paljon ja näyttänyt suunnitelmia ja puolivalmiita ratkaisuja, sitten jättäisit näyttämättä ne lopputulokset? Eieieiei. Eli pidä ihmeessä auki kaikille

  VastaaPoista
 6. Mie olen käsittänyt, että persoonasi on sen verran vakaalla pohjalla, ettei paljon toisten sanomiset vaikuta. Siis vain ja ainoastaan lukemieni blogipäivitysten vuoksi tällainen käsitys. Toivon niin kovin, ettet laittaisi salasanalliseksi!

  VastaaPoista
 7. No eihän tämä lukituksi tule, kunhan höpisin ajatuksiani. Varmasti pistän sisältäkin kuvia kun homma alkaa olla valmista, sekin on vasta ehkä syksyllä tai ehkäpä kesällä 2012. Eli ihan rauhassa nyt vain.

  Ja ei, ei todellakaan kiinnosta muiden sanomiset, oikein olet käsityksesi saanut :)

  VastaaPoista