keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Maalausta, parketteja ja komeroita

Maalailin tänään ikkunan smyygilautoja öljymaalilla. Kävin ostamassa myös muutamia valaisimia, koska muuttolupaa ei tule jos johdot roikkuvat paljaina. Pistin kattoon pari Innojokin Jasminaa, joissa 2x36W loisteputket, eli yhteensä 144W päivänvaloa (loisteputkessa) eteisessä. En usko että on hämärää :)

Olkkariin tulee pari tuollaista Lamp Gustafin Boston -lamppua:

Tytön huoneeseen pistettiin parketit:

Pojan huoneessakin on parketit:

Parketit ovat Tarkettin 2-sauvausta Tammi Naturia ja se katkaistaan DeWaltilla:

Makkari työn alla:

Ja valmiina:

Karkkia pitää aina olla raksalla, tuollainen n. 3kg ämpäri on täytetty jo monta kertaa. Nyt hieman rajoitin syömistä kun eilen puraisin hampaan murusiksi sitkeän karkin kanssa, mutta tänään sain onneksi jo ajan hammaslääkäristä ja hammas fiksattiin. Tuohon meni puolisen tuntia aikaa hukkaan:

Ikean komeroja kasattiin illan ratoksi vielä pari kappaletta tytön huoneeseen:

Komeronrungot paikoillaan. Liukuovet vielä tuohon päälle:

Jotain spotteja piti ostaa myös, ostin tuollaisia halvimpia, kun ne johdonpäät pitää saada piiloon, noi voi joskus vaihtaa jos siltä tuntuu:

Joku varmaan vittuilee että lamppu ei ole panelin keskellä. Eipä kiinnosta! Lamppu on keskellä siinä kohdassa missä tahdon sen olevan. Millin tarkasti. Kuten huomata saattaa, loppurutistus ja hermot kireällä enkä paljon poikkisanaisia kommentteja enää hyväksy. ;-)

Muuten, hyvältä alkaa näyttämään muutto tässä kuussa! Sähkömies lupasi tehdä tarvittavat hommat aikataulussa, putkimiehen saan paikalle ja itsellä jää aikaa vielä kiikkustuolissa istuskeluun ja viskin naukkailuun takkatulen äärellä :)

Mainittakoon että takkahuone, iso kylppäri ja sauna jäävät tarkoituksella keskeneräisiksi, lähinnä budjettisyistä, ne erotetaan lukittavilla ovilla muusta asunnosta ja niitä jatketaan sitten "syksymmällä"...

9 kommenttia:

 1. Meilläkin on Jasminoja talossa katto täynnä. Kahteen huoneeseen tulee 4x55W 1m halkaisijaltaan olevat Jasminat. Ja Viva-Litet tietysti jokaisessa. Juuri viimeksi katsoimme, että kyllä se valkoinen valo on kaunista. Keittiökin menisi aivan pilalle jos loisteputket kaappien alla ja päällä olisivat keltaiset.

  VastaaPoista
 2. Meillä on nykykämpässä Jasmina päivänvaloilla myös ja sen valossa on tehty esim. talon maali yms. värivalinnat.

  VastaaPoista
 3. Öljymaalilla maalasin kun saa nätimmän jäljen ja kestääkin paremmin, ton yhteyteen tulee listat ja niistä piti saada samannäköiset listojen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Nopeaan tahtiin siellä tulee valmista! Hyvän värinen tuo parketti!

  VastaaPoista
 5. Komeat nuo Boston-lamput. Tuo mieleen sellaiset stadion-kaiuttimet, missä kolme torvikaiutinta/megafonia eri suuntiin!

  VastaaPoista
 6. Moi

  Tosi hienoja nuo bostinit, mistä ostit ?

  VastaaPoista
 7. Oho, jäänyt vastaamatta. Prismasta noita saa sekä lähes kaikista valaisinkaupoista.

  VastaaPoista