perjantai 22. huhtikuuta 2011

Listoja, kattopeltiä ja Wakaflexiä

Laittelin vähän lattialistoja paikoilleen:

Makkariin myös:

Koitin avata ikkunaa niin kahva jäi käteen. Ikkunatehtaan näkee vierestä, helassa olevasta mainoksesta. Noita mainoksia sitten riittääkin, jotain 30 kpl noita meillä. Tuli vasta nyt huomattua että muutamassa ikkunassa onkin helat mukana, joissa ei luekaan Domo. Mainostila on siis myyty, ilman korvausta, vain joihinkin ikkunoihin.

Yhdessä kahvassa on kolhu:

Pistin pari lamppua paikoilleen:

Oli upea ja lämmin päivä, meninkin siis ulkohommiin, sielläkin on paljon puuhaa:

Pistin noita reunuspeltejä, jotka kattomiehet olivat jostain syystä jättäneet laittamatta:

Muutamia kohtia joutui tiivistämään Wakaflexillä jottei sade pääse kattotuoleihin/otsalautoihin, tämä jäi syksyllä tekemättä kun Wakaflex loppui kesken. Sain sitä kuitenkin Finndomolta/Monierilta lisää kun pyysin, mutta pakkaset ehtivät tulla ja tuo jäi asentamatta. Hieman kyllä oli kiusaantunut olo kun iso Kiitolinjan rekka tuli tontille ja alkoi purkamaan kuormaa ja toi tuollaisen 10x30cm paketin... Tuohan on muuten aika arvokasta, 5m rulla taitaa maksaa n. 200 euroa.

Se on tuollaista erittäin tahmeaa teräsverkolla vahvistettua kumimaista juttua:

 Sehän alkaa näyttää jo talolta!

Takapihan sulaneet lumet toivat karun näkymän:

Sähkömies on laitellut noita valoja takapihallekin:5 kommenttia:

 1. http://taloarakentamassa.vuodatus.net/

  Tuolla kirjoittivat 15.4. että he saivat DOMO-tekstillä varustetut osat vaihdettua ihan pyytämällä. Meillä ei moisia tekstejä ollutkaan.

  VastaaPoista
 2. Joo, en ole jaksanut vielä reklamoida tuosta, pitää kerätä samaan pakettiin muutakin pientä mutinaa, saadaan hoitaa tuo sitten kerralla kuntoon eikä montaa pientä asiaa yksitellen.

  Itseäni lähinnä sapettaa tuossa se että mitään kysymättä joku on päättänyt tehdä mainostilaa meidän ikkunoistamme, ei liene tarpeellista laittaa jopa 18kpl Domo-tekstejä vieriviereen jotta joku varmasti huomaa että ikkunat ovat Domoa. Ymmärtäisin jos vaikkapa keskimmäisessä helassa olisi valmistajan nimi, tyylikkäästi ja tasalaatuisella tekstillä, eikä kirjavanmustalla roiskeella miten sattuu vinossa.

  VastaaPoista
 3. Suomen kilvethän tuossa on ollu jo pitkän aikaa.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää tuo kattokin. Meidän tuttava on aloittamassa talon kunnostuksen ensi vuonna, ja meillä puolestaan alkaa rakentaminen. Kovat urakat siis edessä, varmasti toisiammekin autamme, mikäli aikaa riittää. Heillä ainakin uusien kattopeltien asennus on edessä. https://www.biggan.fi/peltikatot

  VastaaPoista