sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Listoitusta, suihku ja nysväystä

Latoinpa huvikseni keittiönkaappien alle silikonimakkaran, jos nyt vaikka käy niin että höyryuunista valuu vedet lattialle tai sinne kaatuu vaikka ämpärillinen vettä niin eipähän mene seinän sisään vedet, toinen seinä onkin vesieristetty lattiaa myöten:

Olkkarissa listoja ja ovikin:

Takan kohdan pistin akryylimassalla:

Tiiliseinään muuratut pistorasiat:

Tuo väri ei vain oikein onnistu näihin kuviin, pitänee ottaa oikealla kameralla pokkarin sijaan sitten lopulliset kuvat:

Ilmanvaihtokoneen säädin on keittiössä:

Kylppäriin pistin 2x28W T5 loisteputkivalot kattoon, peilikaappiin tulee vielä epäsuorat valaisimet, ehkäpä 4x16W tai vastaavaa:
Innojokin Marina:
http://www.valotorni.fi/marinaroiskevesitiivisyleisvalaisinip441210mm2x28w-p-153.html
Eihän tuo maailman kaunein valaisin ole, mutta tuossa tilassa tärkeintä on valon riittävyys ja noita pitkillä loisteputkilla olevia vähintään IP21 -luokiteltuja valaisimia kun ei juurikaan markkinoilla ole näkynyt. Jasminan olisin pistänyt muuten, mutta se on IP20 ja se ei enää tämän päivän rakennusmääräyksissä ole hyväksytty luokitus.

Vessanpöntön vesiliitäntä, allaskaappi on vielä "hieman hakusessa", ideoita otetaan vastaan, kaikki tuntuvat vain olevan niin turkasen kalliita, 800-1000 euroa...

Ihmettelenpä kovasti jos jollakulla on mutisemista laatoitusjäljestä ja laattojen tasaisuudesta. Eipä tuo paljon parempi voisi enää olla. No riittää kun itse olen tyytyväinen, ja olen tuohon kyllä enemmän kuin tyytyväinen:

Suihkun ruuvasin seinään tänään myös, ikkunan smyygit pitää vielä muistaa huomenna tiivistää silikonilla:
Tähän arkisuihkuun ei tule sadesuihkua, pari sadesuihkua meillä on jo varattuna/ostettuna isoon kylppäriin. Suihkukahvan tähän voisi kyllä uusia ja pistää Hans Grohen Raindancen tuon tilalle.

Tytölle kokosin Ikean kaappien mukana tilatun heräteostoksen:

Siinä on kiva lukea iltasatuja:

Olipas taas lämmin päivä, 20.5 astetta näytti rakennuksella, tämä on vähän matkan päässä mäen päältä kuvattu jossa lämpötila laski hieman:


2 kommenttia:

  1. Pitikö noihin kylmäkoneisiin asentaa mitään viemärihässäkkää ylivuotavalle vedelle?

    VastaaPoista
  2. Olisi ollut mielestäni hyvä, mutta ei tarvinnut, koska niissä ei ole moista keräysominaisuutta. Pieni muovipurkki on jääkaapin ovessa johon mahtuu roiskevettä ehkä puolikas desi.

    VastaaPoista