keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Jeld-Wen väliovet ja sähköhommia

Tänään Jeld-Wen toimittikin väliovet. Mainitsen kyseisen firman aivan nimeltä, koska siellä jos missä asiakaspalvelu pelaa ja firma pitää myös lupauksensa. Ovet tulivat tismalleen sovittuna aikana ja sitä mitä tilattiin. Parissa ovessa on jotain pientä reklamaation aihetta mutta pitää katsoa niitä myöhemmin. Nyt on pääasia että ovet ovat paikoillaan. Itse koen suurena yllätyksenä että "suuresta maailmasta" joku toimittaja pitää lupauksensa ja toimittaa oikeat tavarat. Toki täällä pienellä kylällä pienet yrittäjät pystyvät myös hyvään palveluun, mutta ainoastaan Finndomo (talopaketin toimitus) ja Jeld-Wen (väliovien toimitus) ovat pysyneet aikataulussa jämptisti. Se on hyvä se! Jeld-Wenin ovet vaikuttavat myös hyvälaatuisilta, usein olen kuullut että esim. talopakettien mukana tulleissa "nimettömissä" ovissa joutuu ensitöikseen vaihtamaan lukkopesän. Näissäpä on Abloyn pesät ja varmasti laatua. Abloy on yksi harvoista yrityksistä mistä en ole koskaan keksinyt mitään reklamoitavaa ja kaikki sen tuotteet ovat aina pelanneet täysin moitteetta.

Ei nyt ainakaan itselleni tule mieleen ketään muuta niiden toimitusaikoijen pitävyyden suhteen, korjaan sanomisiani jos muistuu jotain mieleen.

Välioven painikkeeksi tuli Abloyn Interia:

Yhdessä ovessa jo listatkin:

Sekä ulko-ovessa:

Karmeiksi otin tiivistetyt karmit, maksavat hieman enemmän mutta mielestäni noissa saa joka eurolle vastinetta. Ovia on esim. täysin mahdoton "paiskoa" ja ääneneristävyys on aivan toista luokkaa, vaikka kynnyksettömyys tuota hieman haittaakin. Ovikarmit on vielä tiivistetty urtsilla:

Valokatkaisijaksi valitsimme Strömfors Artic:

Lattialämmitystermostaatit tulivat Itulan paketin mukana, toki halvinta mahdollista kuraa:

Ruuvasin talonumeronkin paikoilleen, tuo nyt on vähän väliaikaisessa paikassa, ehkä:

Ulkovalaisimetkin ovat paikoillaan:

Oven molemmin puolin on valot, numerokyltti varmaankin vielä saa valkoisen pohjan, ehkä jonkin pienen valotuikun sekä uuden paikan:

Pari viikkoa muuttoon. Aika urakka on vielä sisälläkin.

6 kommenttia:

 1. Hmm. Otit siis mieluummin tuon talon minkä sait ajallaan sensijaan että olisit ottanut sen minkä tilasit mutta vaikka vähän myöhässäkin? :)

  VastaaPoista
 2. Talokauppiaan petos ja talotehtaan toimitusaika eivät ole mielestäni vertailukelpoisia keskenään. Mutta vastaus kysymykseesi: Ottaisin vaikka vuoden myöhässä, sitä mitä tilasin, eli ehkä ilmaisin itseäni hieman väärin... en saanut Finndomolta sitä mitä tilasin Finndomo-edustajalta, mutta sain sen ajallaan.

  Kannattaa muistaa tosiaan se että Finndomo ei ole meitä koskaan kusettanut, vain heidän edustajansa ja talokauppiaamme on tehnyt niin. Vaikkakin Finndomo taas markkinoi vakiosuurelementtejään suurelementteinä, mitä ne eivät todellisuudessa ole.

  VastaaPoista
 3. Paljonko jäi hintaa 4-peili ovelle+tiiv.karmille?
  Itse aion ottaa samanlaiset ja paras tarjous on k-raudan 84€. Ovia tulossa 7kpl

  VastaaPoista
 4. 86 euroa ovi + karmi päälle 42 euroa.

  VastaaPoista
 5. Ja minulla karmin hinta 31€. Jotenkin heräsi vaan epäilys että nyt on laskettu perus karmilla vaikka tiivistetystä oli juttua.

  VastaaPoista
 6. 30e oli tavallisen karmin tarjous.

  VastaaPoista