lauantai 2. huhtikuuta 2011

Finndomon mainosikkunat

Pizzaa ja bissee, siinä päivän lounas:

Vesieristelin tuon kodinhoitohuoneen jakotukkikotelon:

Finndomohan on myös ikkunatehdas. Ikkunat vaikuttavat ihan laadukkailta mutta kun näin nämä helat niin voi helvetin perkele. Tommosta vitun paskaa täynnä jotain mainoksia. Laatu vaihtelee aivan miten sattuu ja tekstiä on painettu miten minnekin. Ei jumalauta miten paskan näköistä paskaa kun noita on esim. olohuoneessa vieri vieressä 18 kappaletta. Voi domo sentään, vai pitäskö sanoa homo.
Pitäskö kattopaneleissakin olla Enson leimat? Saa nähdä onko ovissakin valmistajan puumerkit 3:ssa eri kohdassa mustalla. Lähettäköön uudet helat tai sitten sponsorirahaa tonni per kuukausi kun noita esitellään.

Revin noita höyrysulkumuoveja pois:

Huomatkaa miten idioottimaisesti Finndomon arkkitehti on suunnitellut ikkunat koko taloon. Copypastella CADilla sen kummemmin miettimättä emmekä itse tajunneet noita tarkistaa alunperin. Eli saranat ovat kaikissa ikkunoissa samalla puolella, eli esim. kuvan vasemmanpuoleinen ikkuna aukeaa vasemmalta. Eli on oikeakätinen. Voi herranpieksut. Eihän kukaan voi oikeasti olla noin TYHMÄ että suunnittelee ikkunoita taloon noin. Kyllä voi, näköjään.

Ja kun muovit on poistettu, naapuritkin alkavat nähdä sisään:
Joku varmasti ihmettelee että asumme landella ja naapurit ovat vieressä... elämä on valintoja, mutta kun vaimon työpaikka on 90 sekunnin kävelymatkan päässä ja lapsien päiväkoti sekä koulu on 5min kävelymatkan päässä niin ei voi valittaa. Toki olisi kiva asua järvenrannalla 10km lähimpään naapuriin mutta muutoin elämä olisi turhan hankalaa silloin.


Päivä menikin tiivistellessä noita muoveja karmien väliin:

Rakenne vaikuttaa erinomaiselta ja tiiviiltä. Finndomolla joku on selkeästi miettinyt tuon. Toisin kuin arkkitehdit.

3 kommenttia:

  1. Aika järkkyä, kehtaavatkin lähettää tuollaiset "koristeet". Vaadi ihmeessä jotain sponsorirahaa, jos noita joudutte käyttämään =/

    VastaaPoista
  2. Tosi järkkyä, pitäsköhän pyytää samsungilta sponssia kun ovat tähän näyttöön menneet lättäämään mainoksena? :)

    VastaaPoista
  3. Sori. 18 kappaletta noita tekstejä olohuoneessa pienellä alalla eikä 9 kappaletta. Otan kuvan niin se selkeyttää tilannetta hieman... Otan kuvan kun tuossa on vierellä 800 euron verhot, pistää hieman vituttamaan kun kalliin ja nätin kankaan vieressä on jotain ala-arvoista paskatekstiä.

    VastaaPoista