maanantai 28. maaliskuuta 2011

Reklamaatio keittiötasoista

Soittelinkin tänään Ikealle ja tein reklamaation tasojen mittavirheestä. Sen kummempia ongelmia ei asian suhteen ilmennyt, paitsi uuden tason toimitusaika, joka on normaalisti 6 viikkoa. Asiakaspalvelija soittaa vielä takaisin iltapäivällä ja kertoo tuomionsa aikataulun suhteen. Ongelma on että tasot valmistetaan Saksassa ja itse pari vuotta Saksassa asuneena tunnen hieman noiden prosesseja, joiden kanssa 6 viikkoa on suhteellisen lyhyt aika. Paikallinen puuseppä ja CNC-asiantuntija kävi tuota myös katsomassa, mutta korjaustoimet ovat aika hankalat ja kalliit tason alla olevien liitoskohtien vuoksi. Keskimmäisen ja mittavirheellisen tason hinta on kuitenkin 85 euroa, eikä siihen kannata alkaa mitään mittavia muutostöitä tehdä. Eikä sitä käsipelilläkään koskaan tehdastekoiseksi saa.

Ikea korvaa uuden tason asennustöineen, virhe oli sattunut keittiömyyjällä joka piirsi mittatilaustason.

Kuten aiemmin jo sanoin, Ikeaan voi sinänsä luottaa ja siellä osataan ottaa vastuu virheistä sekä palvellaan asiakasta niin että siellä halutaan asioida uudelleenkin.

No näin pääsi nyt käymään, on tässä pahempiakin ongelmia ollut. Korjaan tuon väliaikaisesti niin että sirkkelöin tason keskeltä (induktiotason kohdalta) halki ja lyhennän sitä 5cm + liimaan saumat, jotta saa tasot jotenkuten paikalleen.

1 kommentti:

  1. Hyvä siitä tulee! Vaikka kyllä teillä toivoisi jo ongelmien loppuvan.

    VastaaPoista