keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Pikkukylppärin kattoa, liesituuletin ja siivousta

Oli hieman taukoa tuossa raksalla kun olin hieman kipeänä ja jonkinverran myös laiskotti. Siellä on kuitenkin jonkinverran myös edistytty. Esim. pienessä kylppärissä on katto paneloitu tervaleppäpanelilla:

Joku on varmasti sitä mieltä että panelit ovat väärässä suunnassa kylppärissä, koska eivät ole valonsuuntaisesti. Tuo on kuitenkin tarkoituksenmukaista ja panelin suunnalla on tarkoitus luoda illuusio lyhyemmästä kylppäristä kuin tuo todellisuudessa on. Sehän on sellainen pitkä ja kapea.

Tänään mallailin myös liesituuletinta paikoilleen. Ohjeessa sanottiin että se pitäisi olla 50cm korkeudella liedestä mutta tuo ei ulkonäöllisesti ole järkevää, onkin syytä tinkiä hieman toimivuudesta, valitettavasti ja nostaa tuota jonkinverran korkeammalle. Pistin tuon taktisesti 69cm korkeuteen liesitasosta:

Näyttää vieläkin hieman matalalta, mutta enempää en tuota nosta tai se ei toimi enää lainkaan suunnitellusti.

Tänään tuli myös siivottua urakalla ja nyt onkin aika pyyhkiä seinät ja alkaa vetämään pintamaaleja seiniin. Parketit tulevat huomenna ja ensi viikolla alkaa niiden asennustyö. Jostain pitäisi vielä löytää kuvanmukainen laatta keittiön välitilaan:

Monet ovat ehdottaneet koristetiiltä, mutta se on ehdoton ei. Lasitettu laatta on ainoa vaihtoehto oivan puhdistettavuutensa vuoksi. Pistinkin facebookin kautta kyseisen keittiön/talon omistajalle viestiä ja toivon että saan vastauksen kysymykseeni laatasta. Keittiö on esitelty eräässä lehdessä viime syksynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti