sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ikkunoiden tiivistystä ja maalausta

Eilinen päivä menikin täysin hukkaan kun tuli pidettyä hieman "lomanaloittajaisia" ja siitä aihetunut heikohko olo piti potea sohvanpohjalla...

Kattopaneelit tuli kuitenkin käytyä sisälle ensi viikkoa varten:
Tahdoin tuollaista maalattua mdf-paneelia, en oikein pidä pinnoitetun muovimaisuudesta, lisäksi tämä on vitivalkoisen sijasta puusepänvalkoista, kuten myös ovet, listat, ikkunanpuitteet ja muut valmiit tuotteet. Myös maalauksen jälki on erotettavissa ja tuo näyttää luonnollisemmaltakin kuin muovi/paperipinnoita. Tuonhan voi maalata myös päälle. Paneeli on Listatalon 10x150mm päätypontattua paneelia, joka maksoi 10,90e/m2.

Kylppäristä uusi kuva, eipä sekään oikein onnistunut:

Tämä päivä menikin maalatessa kittauskohtia ja nysvätessä ikkunoita. Finndomon ikkunat vaikuttavat päällisin puolin laadukkailta, vaikkakin yksi tuli valmiiksi rikkonaisena, uusi tosin odottelee jo lattialla asennusta. Pitää käydä nuo vielä läpi lämpökameralla ja pistää kuvat raporttiin. Kuvassa ruokailutila:

Pistin kahvat paikoilleen:

Ja tiivistin Finndomon ohjeiden mukaan ikkunat höyrysulkumuoviin:

Keittiö + ruokailutila:

 Sähkömies on käynyt kytkemässä, taitaa tulla huomenna jatkamaan hommia:

Vähän hukkaviikonloppu nyt kyllä tuon viinanjuonnin vuoksi. Teen tässä nyt julkisen lupauksen että juon seuraavan kerran (enemmän kuin yhden) vasta muuttotarkastuksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti