lauantai 19. maaliskuuta 2011

Hirsipanelointia ja Ramirentin paskavehkeet

Oli aika paneloida tuota hirsipaneelia seiniin. Ramirentistä, eli Romurentistä vuokrasin sopivan pyssyn mikä ampuu hieman jytäkämpiä nauloja, tuollaisia 1.6x64mm. No kestihän tuo pyssy vajaan kahden panelin ajan kunnes laukesi. Vittu tuosta paskaputiikista kun käy mitä tahansa niin aina saa pelkkää paskaa. Vittu että vituttaa. Ramirent on paskaa. Ramirent on paskaa. Ramirent on paskaa. Ramirent on paskaa.

No Rautia pelasti ja kävin sieltä ostamassa pyssyn ja hommat jatkuivat. Tuli hieman lisähintaa hirsipaneeliseinälle kun tuo on tuollainen välimallin pyssy mitä ei oikestaan muuhun tarvitse. Maksoi vajaa pari sataa:
 

No kalja auki ja hommiin:

Sain hyvän kaverini talkooapuun ja homma alkoi luistamaan hyvin, tai noh, nuo reijät tuottivat "hieman" lisäduunia:
Joku ehti jo ihmettelemään että miksi paneloimme Gyprocin päälle. No homman nimi on se että päätimme hirsipaneelin vasta kun kaikki gyprocit oli jo laitettu + onhan tuolla ääntäeristävä vaikutuskin.

Lattiakin saumattiin aamulla seitsemältä:

Paneelipintaa, sen mitä valokuvasta nyt näkee, sellainen aika valkea toi on:

Nyt pitää kyllä sanoa että tuskin kukaan tuttumme uskoisi että tuo on meidän tyylinen ratkaisu, mutta me tahdoimme hirsiseinää. Meillä on puutalo maaseudulla eikä tänne mitään modernia keittiötä tehdä:

Tästä on huomenna hyvä jatkaa:

Hieno päivä ja paljon sai aikaiseksi.Vaimo kasaili Ikean keittiökaappien runkoja ja saikin 7 runkoa valmiiksi aika nopsaan. Ensi viikolla saa keittiön paikoilleen. Se kuka sanoo että Ikean keittiöissä on suuri työ "kun rungotkin pitää kasata itse" puhuu paskaa. No onhan se runkojen kasaaminen suuri työ siihen nähden prosentuaalisesti, ettei tarvitse kasata runkoja lainkaan.

2 kommenttia:

 1. Sopiiko fiiliksiin http://www.youtube.com/watch?v=_PbWsF-8aJU ?

  Mitä meillä Ikeaa on ollut, niin niiden kasaaminen on helppoa - ovat sen verran mittatarkkoja, ettei monella kalustevalmistajalla kalliimpikaan laatu ole yhtä tarkkaa.

  Eikös tuo hirsiseinä sovi hyvin yhteen sen kiviseinän kanssa? Luonnonmateriaalia molemmat.

  VastaaPoista
 2. No eihän tuossa sen ihmeempiä, tiesin mitä odottaa Romurentin paskavehkeistä ja olin jo varannut itselleni tuon pyssyn, kävin sen vain hakemassa nyt.

  Ikean laatu on ihan hyvää noissa komeroissa, kuten aiemmin kirjoittelinkin.

  Hirsiseinä ja tiiliseinä onkin suunniteltu vähän kuin täydentämään toisiaan...

  VastaaPoista