tiistai 25. tammikuuta 2011

Keittiö saapui

Tänään oli se päivä kun keittiö saapui. Odottelin jotain vähän rankempaa urakkaa mutta kun läksin kotoa ja palasin kotiin, oli kulunut 26 minuuttia ja kuorma oli purettu ja viety tuonne varasto/työhuoneeseen. Koppi on noin 6m2 kokoinen, eli keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapistot vievät tilaa vain noin 3m2. Jotain iloa Ikean litteistä paketeistakin:
No, hymy varmasti hyytyy kun nuo pitäisi kasatakin. Ei noissa mielestäni kovin iso urakka ole kasata, kellotin muistaakseni noin 10 runkoa tunnissa mitä noita pystyy kasaamaan.

Osa kamoista vielä lauteiden alle tehtyyn koppiin:

Kuva yhden laatikon etulevystä:
Eli tahdoimme aivan tuollaiset tavalliset peiliovet. Sopii hyvin talon muuhun ilmeeseen, toivottavasti.

Hioin ja maalasin teknisen tilan. Vähän tuo tuli kiireellä tehtyä ja olisin mielelläni kitannut tuon vielä ainakin pari kertaa mutta alkaa olla hieman paniikki sähkökattilan asennuksen kanssa kun pitäisi saada lattialämmöt päälle, koska laatoittajat ovat kohta tulossa:

Abloyn asennuskamoja:

Kittijämiä:

Nauhoittelin kodinhoitohuoneen saumoja:

Päivä pitäisi periaatteessa paistaa tuolta välistä jotta nauhan päälle saa vielä kivasti kittiäkin. Eli näin:

Tosin reunaohentamattomissa kohdissa tuo on vähän haasteellisempaa.

3 kommenttia:

 1. Ikean litteiden pakettien hyvä puoli on myös hinta. Juurikin vertailen eri keittiötoimittajia, ja aika monta tonnia on eroa hinnoissa eri toimittajien välillä. Vaikkakin se yksi yhteen vertailu voi olla joskus vaikeaa...

  VastaaPoista
 2. Hienot keittiön ovet! Jotain tuon tyylistä mekin halutaan...

  VastaaPoista
 3. Olet valinnut Ikean? Sen verran tiukka olet valinnoissasi ollut, että ehkä sitä uskaltaa sitten harkitakin...
  Meillä esikoinen yhdeksän-kymmenen vanhana sujuvasti pomotti meitä kokoamaan ikeakalusteet. Voima pojalla ei riittänyt itse tekemään kaikkea, mutta tasan tarkkaan tiesi, mitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä. Ja osasi nöyrtyä katsomaan kokoamisohjeet - se tuntuu vanhemmilla olevan joskus tosi kova paikka...

  VastaaPoista