torstai 6. tammikuuta 2011

Gyproc-urakka

Tänään sainkin kaverin raksalle ja aloitettiin levyttäminen sitten ihan urakalla. Telkkaria piti mallata seinälle jotta saan levyjen taakse hieman kakkosnelosta johon seinäteline ruuvataan kiinni. Nykyisessä asunnossa sopivankokoinen 52" telkkari on 2m pidemmässä huoneessa aika onnettoman kokoinen. No videotykki auttanee asiaan. Lattialla näkyvä levypino pistettiin seiniin, vinon sisäkaton osuudet sekä teknisen tilan ja keittiön välinen seinä on enää levyttämättä:

Keittiön alakaappeja varten kiinnityspuuta:

Sekä kodinhoitohuoneen:

Yläkaapit on saatava myös kiinni:

Radon ja viemärituuletus:

Kaiuttimia varten pistin vaneria seinään:

Hieman haastavampi levytyskohde:

Levytys etenikin hienosti, sanoisin että reilun viikon, ellei kahden hommat saatiin kahdestaan tehtyä yhden kokonaisen työpäivän aikana. Olohuoneen upotettu kirjahylly, tai oikeastaan valokuvahylly:

Suuremmanpuoleinen kodinhoitohuoneemme on levytetty vihdoin:

Työhuoneeseen tein myös upotetun hylly, ajattelin pistää siihen kamerat ja objektiivit esille, jos sitten niitä tulisi joskus käytettyäkin:
Kuvasta huomaa sen mikä on parasta omakotitaloa rakentaessa. Pistorasiat ja hyllyt jne. saa juuri siihen missä niitä itse tarvitsee. Hyllyn vasemmalla puolella on esim. puhelimen laturia varten pistorasia, oikealla valokatkaisija ja alhaalla 4x CAT6, TV ja 8kpl pistorasioita.

Sähkömiehen aikaansaannoksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti