torstai 13. tammikuuta 2011

Ei päivääkään ilman takapakkia

Olin tänään kytkemässä liesituulettimen huippuimuria (Vilpe E 220P XL) päälle jotta ilma vaihtuu. No koitin saada läpiviennistä tulevan liittimen moottoriin kiinni, semmonen vähän kuin tietokoneen virtajohto, eihän se onnistunutkaan, vaan läpiviennin virtaliitin on paskana. Sähkömies arveli jottei tuota voi vaihtaa, eli pitäisi purkaa IV-eristys, läpivienti, liimaukset, saumaukset, tiilikattoa, aluskatteita jne. No eipä paljoa kiinnosta, tulkoon ammattimies tekemään mitä tekee ja takuuseen sitten lasku. Pitää toivoa kuitenkin että liittimen saa vaihdettua.

No jotain iloistakin, sain Finndomolta joulukortin jossa oli A-lehtien vuosikerta lahjaksi. Tilasin Meidän Talo -lehden, jonka budjettisyistä juuri satuin lakkauttamaan. Joo, aika tiukille on vedetty budjetti. Ihan iloinen yllätys, vaikkei meillä niin kovin antoisa tämä suhde ole tässä rakennusprojektin kanssa muutoin ollut.

Paljoa ei ole tullut päivitettyä blogia koska on tullut tehtyä kaikenlaista säätämistä, ullakolle viimehetken juttuja jne. Tänään levytettiin vinon sisäkaton alaslaskua Gyproc-levyin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti