lauantai 11. joulukuuta 2010

Sähköjä

Sähköjä tuli taas vedettyä ja kävin pari kelaa lisää kaapelia. Sähköjen syötöt alkavat olla hyvällä mallilla ja CAT6-kaapelointi myös, olen kaapeloinut sillä jopa videotykin paikan.

Hirmuinen johtoviidakko on sisällä, huomenissa alkaa sitten pistorasioiden asennus jonka jälkeen kaapeloidaan vielä ne ja sähkäri tulee ensi viikolla tarkistamaan systeemit.

Yritin tänään myös kasata Scheppachin sirkkeliä ja käytinkin siihen tunnin eikä tuo paljoa edistynyt. Ainakin 1000 ruuvia ja osaa on tuossa, eikä myyjä suostunut myymään valmiiksi kasattua koska Rautiassa on sovittu että joka sen myy, joutuu itse kasaamaan uuden! :)

Peltisepät kävivät myös tänään ja saimme leivinuunin/takan piippuun vihdoin pellit. Maanantaina tulevat takaisin ja pellittävät takkahuoneen/saunan hormin. Hormi on aika hyhmässä sisältä, pistinkin gyprocista "hatun" tuonne ja sisältä pellit auki ja (kylmä-)puhaltimen puhaltamaan hormiin lämmintä ilmaa sisältä, eiköhän se siitä sula.

Mukavaa rakentamista jälleen, ja ei, en ole edes käynyt katsomassa ullakon meininkiä IV-eristyksen suhteen, ei kiinnosta.

2 kommenttia:

  1. minkä verran peltiseppä ottaa piippujen pellityksestä?

    VastaaPoista
  2. 450e/kpl asennettuna. Joo, oli hieman kalliimpi mutta ainot sepät ketkä sain menemään katolle lumimyräkässä ja ilman turvavarusteita. 350e olisi kai ollut toi halvempi seppä.

    VastaaPoista