torstai 9. joulukuuta 2010

Sähköhommia

Tämä ilta menikin, vaikka loppuikin aika aikaisin, sähkökaapelien vedoissa. IV-eristäjiä oli pari ukkelia katolla päivän, itseäni ei homma kiinnostanut edes sen vertaa että olisin käynyt katsomassa työn tuloksen. EI KIINNOSTA!

Tosiaan, sähköjä vedeltiin ja kohta lienee kilometri kaapelia talossa jo.

5 kommenttia:

 1. Au, ei kauheesti innosta nuo sun kommentittuosta eristämisestä... :) On nimittäin kevättalvella odottamassa sama rumba... Me yritetään miehen kanssa laittaa ne itse, ja varmaan appiukkokin jeesaa... Apuva-hirvittää!

  VastaaPoista
 2. Ei kai se niin kamalaa ole, itselläni vain kun ei ole oikein intoa tuohon. Mistäs sitä tietää, joku saattaa tykätäkin? Eniwei, meillä tuo on jo paikkana hieman haasteellinen kun tuli sijoitettua tuo tekninen tila talon nurkkaan.

  VastaaPoista
 3. Riippuu paljon siitä miten ne on tehty. Meillä meni iv-kanavien asennukseen ja eristykseen kaikkiaan 2 viikkoa ja itse tehtiin kaikki, toki velipoika oli viikonloppuna auttelemassa, mutta ei se meillä niin suuri homma ollut. Eristimme kanavat alhaalla ja asensimme ne vasta sitten paikoilleen. Ja vasta kun iv hommat oli ohi laitettiin höyrynsulku paikoilleen.

  VastaaPoista
 4. Kesällä tuo tosiaan olisi muutenkin kaikin puolin helpompaa. Nyt kun oli -27 astetta niin tuo eristäminen ei senkään vuoksi ollut sieltä parhaimmasta päästä ja kun sisälle piti saada kiireellä lämmöt kun lattia valettiin pakkasessa.

  VastaaPoista
 5. Ei se kesällä välttämättä kauheen mukavaa olis, meinaan se pöly ja hikinen iho on huono yhtälö.

  VastaaPoista