perjantai 3. joulukuuta 2010

Omillamme ollaan

Tänään olivatkin kirvesmiehet sitten viimeistä päivää töissä, mutta näin nyt kuitenkin kävi ja heistä oli luovuttava. Budjettisyistä, yksinomaan. Budjetista puheenollen olemme mielestäni pysyneet erinomaisesti budjetissa ja on jopa mahdollista että saamme talon täysin valmiiksi budjetissa pysyen, takkahuone, iso kylppäri ja saunahan oli vähän niinkuin "varauksena" jos budjetti kusee kunnolla.

Seuraavat 3-4 viikkoa antavat hyvän suunnan miten käy, muutammeko, ja varmasti muutammekin keskeneräiseen taloon, tosin tuo Itä-siipi jää ns. puolivalmiiksi mutta se on helposti parilla ovella täysin erotettavissa muusta talosta eikä remontin keskellä tarvitse asua.

Ostin tänään lähes 2000 eurolla työkaluja, toki paikallisesta Rautiasta ja sain kotiinkuljetuksenkin kaupan päälle.

Huomenna jatketaan IV-eristyshommia. Mainittakoon että myös sukulaispoika, joka oli ammattikoulunsa työharjoittelussa pari kuukautta meidän raksalla, lopetti tänään. Eli todellakin, loppu on tehtävä yksin. Tietty joissain hommissa tarvitaan ammattilaista apuna, esim. laatoituksessa, vesieristyksessä, putkissa, sähköissä ja takan muurauksessa.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sie tän homman klaaraat, varmasti. Uskon vakaasti niin. Koville se ottaa mut ei siihen kuole! Tsemppiä. Sitä mekin tarvitaan, paljon!

    =)

    VastaaPoista
  2. Jos selviän IV-eristyksestä niin takuulla klaarataan. Tuntuu ettei tuo lopu koskaan. Otin nyt kaverin tuohon, en selviä tuosta yksin. Ensimmäisen kerran on semmoinen olo etten selviä tästä (mutta vain IV-eristyksen osalta).

    Tuo on aivan käsittämätön urakka.

    VastaaPoista