tiistai 9. marraskuuta 2010

Pienen kylpyhuoneen muurausta ja seinän runkoja

Tänään pienemmän kylppärin muuraus pääsi hyvään vauhtiin, hieman pitkä ja kapeahan tuosta tulee, mutta ei mahda mitään, semmoiseksihan se suunniteltiin, tai oli pakko suunnitella talon mittojen vuoksi:
No, tuon tilan tarkoitus on pestä hampaat ja käydä paskalla. Kamera hieman vääristää tuota. Ei se oikeasti noin pitkä ja kapea ole. Olisikohan leveys n. 134cm...

Pojan huoneen puolelle muurataan tuollainen upotettu kirjahylly seinään:

Suihkun hanakulmia varten tuollainen kätevä muurausteline:
Kun seinä on valmis, teline pultataan seinään ja taakse laitetaan vaneri ja koko aukko valetaan/rapataan täyteen laastia/betonia. Minä en tiedä muurauksesta mitään, mutta jotenkin noin se kuulemma menee. Hanakulmat tulevat oikealle etäisyydelle helposti toisistaan ja seinäpinnasta, ja vatupassilla on helppo katsoa myös ne vaakatasoon kun tuo teline on paikoillaan. Aika mahdoton noita olisi yksitellen, irrallaan muurata seinän sisään oikeaan kohtaan.

Itse väkersin illan taas seinärunkoja. Vihdoin ja viimein vinojen sisäkattojen alaslaskut alkavat olla kuosissa. Seuraavaan taloon ei tule sitten vinoa sisäkattoa, mieluummin vaikka korkeammat huoneet:

Tuossa on pirusti hommaa kyllä ja homma etenee hitaasti kun yksin joutuu tekemään:

Semmoista tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti