maanantai 11. lokakuuta 2010

Pirun katto ja lattialämmitystä

Toi pirun katto teettää aivan saamaristi duunia. Nyt tiedän käytännössä miksi ihmiset tekevät kuistit lipalla, eikä harjalla ja taloista neliönmuotoisia sen sijaan että tehdään L-muotoisia. Noissa jiireissä on aivan mieletön duuni.

Lattialämmitysmiehet saivat tänään putket paikoilleen ja paineet sisään. Nyt toivotaan että paineet kestävät sisässä. Lattialämmitys tuli Itulalta, 16x2 komposiittiputkea, rosteriset jakotukit jne.

Ei varmasti halvin, mutta suosin paikallista ja otin ne tästä paikalliselta LVI-firmalta. Tuosta asennushinnasta joutuu vielä keskustelemaan kun tuo jostain syystä oli urakalla laskettu ja mielestäni aika kohtuuttoman kallis 3 päivän hommasta.

3 kommenttia:

  1. En lähtis "jälkitinkimään", urakka on urakka ja kilpailuttamalla olis selvinnyt se oikea hintataso.

    VastaaPoista
  2. Meillä kilpailutettiin lattialämmitysputkien laitto.. Lopulta pistettiin itse, kun ei kauheen isolta/vaikeelta hommalta kuulostanu, kaks päivää, 15 tuntia meni ja säästettiin reippaasti!

    VastaaPoista
  3. Joo, itse olisi pitänyt laittaa ja jättää jakotukkeihin liittäminen ammattilaisille. Olisi tullut säästöä 2000 euroa. Eipä tuotakaan voinut tietää etukäteen.

    VastaaPoista