torstai 5. elokuuta 2010

Sokkelia ja ensimmäinen vastoinkäyminen

Kävin sokkelin sisäpuolen eristystä varten 70mm Finnfoamia muutaman paketin:


Autokatoksen ja talon välisen seinän antura tuli hieman väärään kohtaan, sokkelin tuohon sai kuitenkin laitettua, tuo ei liene kovin vaarallista. Perustuksen mittapiirrokset olivat kyllä hieman epäselvät, joku Finndomon italialaistyöntekijä oli ne tehnyt ja oli lomalla juuri nyt. Jonkinlainen selvitys sieltäkin suunnalta on kyllä paikoillaan. Pääasia on kuitenkin että antura on harkon alla.


Yksi seinä lipsahti väärään kohtaan ja päällimäisellä harkolla joutui tuota hieman passailemaan. Tuolla ei ole mitään merkitystä koska autokatoksen valu peittää tuon kolosen:


Tärkeintä on että mitat pitävät kuitenkin nyt kutinsa kun ne itse vielä tarkistusmittasin. Pitää vain toivoa että elementit tulevat nyt oikean kokoisina, ettei käy kuten eräälle talotehtaalle oli käynyt tuossa muutaman kilometrin päässä, perustuspiirrokset eivät pidä paikkaansa elementtipiirustusten kanssa.

Sokkeli on kohta tehty:


Keskiviikoksi pitäisi saada 450kg täry sisätäyttöjä varten, kaivuri ja sorakuskit... Aikamoinen homma tuossa kyllä, täryn joutuu varmaan käymään jostain 100km päästä naapurikaupungeista.

Loppuviikko minulla meneekin tavaroiden haalimisessa ja sokkelin eristyksessä. Kirvesmiehet tulevatkin töihin vasta maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti