torstai 5. elokuuta 2010

Sähköurakka

Pidettiin tänään palaveri sähköurakoitsijan kanssa. Tunnen hänet appiukon mökin sähköhommien kautta ja hän on mukava nuori kaveri. Joku vanha jäärä jolla on omat ajatuksensa kaiken suhteen eikä tietoa uusimmasta tekniikasta ei varmasti olisi omalla kohdallani niin järkevä valinta. Hintataso täälläpäin on lisäksi kutakuinkin sama kaikilla ja tulemme hänen kanssaan hyvin toimeen, oli siis luontevaa valita hänet. Tarvikkeiden hinnat ovat myös mielestäni suhteellisen edulliset, kutakuinkin tai oikeastaan aivan samaa tasoa Finnparttian kanssa, eli ei toivottavasti tarvitse lähteä tilaamaan tarvikkeita toisaalta. Parempi kummallekin. Hommat tehdään toki tuntitöinä, itse kun olen sähköhommia tehnyt ja koulutuksenkin saanut. Pätevyyttähän minulla ei ole, joten kaikki ammattityöt tekee sähköurakoitsija. Itse pyrin tekemään kuitenkin noin puolet sähkötöistä, joten ainakin tuntihinta pitäisi periaatteessa "puolittua"...

Pitää noita tarvikkeita sumplia vielä, tuollahan on olemassa erittäin edullinen paikka Sähköbit jossa tarvikkeet ovat jopa 50-75% halvempia kuin "kivijalkamyymälöissä". Mukavaa tässä sähkömiehessä on se että hän itse otti esim. Finnparttian tuotekuvaston ja esitteli siitä hintoja luvaten niistä jopa hieman alennusta. Toisaalta saamani "tarjouksen" hinnat olivat valmiita tiukkoja hintoja, sanotaan nyt näin että eroa oli kuitenkin aika paljon, heidän pyytäessään noin kaksinkertaista hintaa joka tuotteesta.

Kalustesarjaksi olemme valinneet Strömforsin Articin. Enston Jussisarja on ehkä hieman "landea" meille ja kun senkin tuotanto on siirtynyt Viroon, on laatukin jonkin verran mielestäni heikentynyt kun noita mökille asenneltiin.Artic on mielestäni simppeli ja ajaton design ja varmasti laadukas. Mitään Bauhaussin saksalaista paskaa en laittaisi vaikka maksettaisi. Pari semmoista tuotetta olen koittanut asentaa ja todennut asennukset hengenvaarallisiksi. Palautin toki tuotteet reklamaation kera.

Sähkötarvikkeet, niissä ei kannata tinkiä (laadusta)!

1 kommentti:

 1. Jos jaksat tilata sähkötarvikkeita nettikaupasta niin vertaile hintoja myös täältä:

  www.sähkökaluste.fi

  Itse olen ostanut kaikki sähkötarvikkeet omaan taloon ja viraapelikohteisiin tuolta.

  Terveisin
  perahaan dvd-plazalta ;)

  VastaaPoista