torstai 22. heinäkuuta 2010

Kapillaarisorat ja työsopimukset

Nyt on kapillaarisorat levitelty, tai oikeastaan jo eilen mutten jaksanut päivittää blogia. Kuvassahan noi näkyvät:


Lisäksi pidin palaverin kirvesmiehen kanssa ja allekirjoitettiin työsopimukset. Hommat alkavat näillä näkymin viikolla 30 tai 31. Eli elokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla. Perustuspaketti tilataan tontille ensi viikon perjantaiksi. Muutama vaihto tuli vielä perustuspaketin sisältöön, mm. alajuoksut kestopuiseksi ja pari muuta pientä juttua. Lisäksi pitää käydä kytkemässä, tai sähkömiehen siis pitää, sähkökaappi tontille jotta saadaan betonimyllyyn virtaa.

No nyt aloitus on jo pelottavan lähellä, alkaa kieltämättä hieman jännittämään. Sähkösuunnitelma pitäisi käydä vielä tänään läpi ja lyödä huomenna lukkoon, suunnitelman osalta. Urakointivaiheessa tuohon varmasti tulee vielä jotain muutoksia, pääasia on että suurelementteihin saadaan putkitukset nyt oikeisiin kohtiin. Eli tarkkana saa olla. Olen jo monta väärää paikkaa huomannut suunnitelmasta. Esimerkiksi sähkösuunnittelija oli suunnitellut viinikaapin virransyötön roikalla keittiön lattian poikki. Huh huh!

No, "ilmaiseksi" saa paskaa. Suunnitteluhan kuuluu talopakettiin ja talotoimittaja käyttää jotain alihankkijaa suunnitteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti