maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ikkunatarjoukset

Kun talopakettia mietittiin, oli mielessä esim. ikkunat ja niiden laatu. TM-Rakennusmaailma 1/2009 olikin ikkunatesti jonka perusteella pistin tarjouspyyntöjä menemään. Tiivi lähti mukaan siksi, koska testiin oli toimitettu väärä ikkuna mutta muutoin ikkuna pärjäsi mielestäni kohtalaisesti vaikka käytännössä hävisikin testin.

Tässäpä hieman saldoa, toivottavasti helpottaa jonkun valintaa ikkunoiden suhteen:

Tiivi: 7234e
Ii-Ikkunat: 5910e
Domus: 6206e
Hit-Nordic: 5750e
Skaala: 6250e

Itse valkkaisin noista ehkä ylivoimaisen testivoittajan: Skaalan, vaikka edustaja olikin erittäin lipevä ja keskittyi lähinnä haukkumaan muita huonoiksi. Tosin Skaalalla ikkunaruudukot olisivat nostaneet ikkunoiden hintaa useita tuhansia euroja, muilla ruudukot olivat tyyliin 500e kaikkiin ikkunoihin ja joillakin sitten taas vaikkapa 7e/m sille alumiinilistalle. Ruudukot ja niiden hinnat kannattaa huomioida tarjouskilpailussa! Kannattaa huomioida myös se että usealta tehtailijalta jäi tarjous kokonaan tulematta, mielestäni kohtuullisessa ajassa. Tuossa kuitenkin listattuna nyt TM-vertailun parhaimmisto sekä se Tiivi "peränpitäjänä".

No, meille nyt tulee ikkunat Finndomon omalta(?) tehtaalta, joten tämä on suhteellisen merkityksetöntä höpinää siltä osin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti