torstai 1. huhtikuuta 2010

Fiilaten ja höyläten

Pohjanviilauksesta ei näytä koskaan tulevan loppua. Takkahuoneen hormi aiheutti päänvaivaa ja sitä joutui siirtämään. Samalla talo pieneni puoli metriä, varaston ja takkahuoneen kustannuksella. Pari pientä muutakin muutosta pohjaan tuli ja olikin aika tehdä tarjouspyyntö talopaketista jotta saadaan vertailukohtaa entisiin suunnitelmiin ja voidaan laskea budjettia.

Talopeli.fi budjettilaskuri antaa mielestäni ehkä turhan optimistisen arvion tuosta tai sitten olen arvioinut oman työn osuuden täysin väärin enkä osaa kuin kantaa tiiliä ja lakaista lattioita.

Uusi pohjakuva:


Varastosta on nyt suunniteltu lisäksi tehtävän työhuone, eli sinne tulee tietokoneet ja pelit ja vehkeet, käytännössähän tuo merkitsee sitä että pintamateriaaleihin on panostettava hieman enemmän ja varaston rojut on saatava jotenkin nätisti tuonne. Tulikin mieleen että voisikohan lauteiden alapuolista tilaa hyödyntää varastotilana ja upottaisi sinne hyllyköt varaston roinille. Tuota pitää mietiskellä vielä ajan kanssa.

Enää en usko että pohja varsinaisesti muuttuu, muutoin kuin siten että mitat täsmätään talotehtaan mittoihin, eli max. +-20cm suuntaan tai toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti